Welcome to the Pannonia Apartment site!

Apartments

apartman

Hotel

hotel

Restaurant

restaurant

Wellness

wellnes

( ENG )Exkluzív apartmanok, luxus szolgáltatásokkal


ENG A Pannonia Apartmanok Sopron belvárosában találhatóak a Pannonia Hotel oldalában. A luxusszolgáltatásokkal ellátott soproni apartman szállásokat saját üvegfalú lifttel lehet megközelíteni a parkolóból. Két apartman épült, melyeket Magyarország Sopronhoz köthető hírességeiről neveztünk el (Széchenyi István gróf és Liszt Ferenc).

Az apartmanokból Sopronban szinte egyedülálló kilátás nyílik Sopron dombjaira. A város feletti urbán-természetes kilátás és a teljes panorámát nyújtó ablakok páratlan pihenésre és munkakörnyezetre adnak lehetőséget.

Az apartmanokban önálló szoba szolgálja a pihenést, továbbá konyhával is felszerelt apartmanok segítik a mindennapokat.

Ha esetleg mindez nem lenne elég, az apartmanok lakói ingyenesen használhatják a négycsillagos Pannonia Hotel wellnesz részlegét, élvezhetik a szállodai büféreggeli előnyeit, saját elkülönített szupergyors internet kapcsolattal rendelkeznek.

Az apartmanba a Széchenyi Étteremből nyitvatartása alatt bármikor rendelhető szobaszervíz, a szobákat a nemzetközi standardok szerint takarítják, továbbá élvezhetik annak tényét is a vendégek, hogy Sopron szívében lakhatnak, ahol lényegében számos szolgáltatás és szórakozási vagy munka lehetőség elérhető.

Az apartmanok üzemeltetését a Pannonia Hotel végzi, így 24 órás porta szolgálat áll a kedves vendégek rendelkezésére.

Használja ki Sopron előnyeit és béreljen meghatározott távra apartmant Sopron szívében!

Address

BWlogoBEST WESTERN
Pannonia Hotel
9400 Sopron,
Várkerület 75.

Contact

phone  +36 99 312 180 
 mobil  +36 30 369 6847
 mail      Send mail

Follow me!

facew
twitw
hirw